El líder de Más País visita la ciutat de Sagunt i es compromet amb la defensa dels interessos valencians a Madrid, fent-li costat a Maria Josep Picó al Congrés dels Diputats

Notícia de Compromís per Sagunt

Iñigo Errejón, líder de Más País, ha estat hui a la ciutat de Sagunt visitant alguns dels principals monuments que composen la memòria obrera de la ciutat i el seu patrimoni industrial. Una visita en la que el popular politòleg ha volgut aprofitar per fer-se ressò de les principals reclamacions valencianes com el finançament just per al País Valencià, la reforma del qual ha definit com “imprescindible per a que els valencians i les valencianes tinguen els recursos suficients per mantenir el seu estat del benestar i, a l’hora, ampliar la seua cartera de serveis per a la ciutadania. Els diners han d’arribar al País Valencià per tal de que la Generalitat puga pagar als metges, als professors o als milers de professionals de diferents àmbits que han de garantir la qualitat de vida de la gent que hi viu en esta terra”.

En la seua visita, el líder de Más País ha estat acompanyat pels membres de la candidatura de Compromís a l’alcaldia de Sagunt, des d’on la numero dos i diputada al Congrés: Maria Josep Picó ha volgut agrair la visita i el compromís d’Errejón amb les reivindicacions del poble valencià: “és molt important que fora de les fronteres del nostre territori altres forces polítiques se sumen a la nostra lluita per garantir que valencians i valencianes tinguem uns servies públics adequats i que ajuden a assegurar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. La nostra és una reivindicació justa: no volem més del que ens pertoca, però tampoc volem menys, sols demanem els recursos per poder cuidar de la nostra gent com cal. Els diners han d’arribar per a que puguem construir hospitals, contractar metges, edificar noves escoles o incrementar la plantilla de psicòlegs als centres públics”.

El candidat a l’alcaldia de Sagunt per Compromís: Pepe Gil, finalment, ha agraït també la visita d’Errejón i el seu interès per “sumar-se a la lluita pel finançament just per al País Valencià”. A l’hora ha explicat que “gracies a que ara tenim una diputada saguntina i valencianista i amb el recolzament d’altres forces de la Cambra Baixa podrem no sols aconseguir un millor finançament per al País Valencià, també mesures importants per a la nostra ciutat, com una major implicació del ministeri en la defensa de les nostres platges o una major preocupació pel patrimoni històric de la ciutat”.