Els valencianistes denuncien que les famílies de Sagunt no poden depositar les urnes funeràries amb les restes dels seus sers volguts en el cementeri

Compromís per Sagunt denuncia la mancança de columbaris en el cementeri de Sagunt. El seu portaveu, Pepe Gil argumenta: “Més de sis mesos porta de retard la possibilitat que la gent que va decidir cremar al seu sers volguts puguen ‘donar-los terra’. És indigne que la gent haja de passar més de dos vegades per la mateixa situació, la de la mort i soterrar de les persones volgudes, perquè senzillament este ajuntament dirigit per Darío Moreno (que hauria de ser coneixedor d’esta situació) no té la capacitat suficient de dotar de les condicions necessàries als columbaris, almenys en el cementeri del nucli de Sagunt”.

Segons Gil, són nombroses les famílies que han denunciat la situació al grup nacionalista: “Són més de vint persones les que ens han fet arribar esta situació. Francament és vergonyós i des de Compromís per Sagunt exigim que es done solució urgent. No es pot jugar amb el sentiment de les persones, més quan han pagat per uns drets.”

Per al portaveu de Compromís, l’alcalde hauria de prendre’s l’assumpte de manera seriosa i prioritària: “El problema és més greu del que sembla. Si l’alcalde ho sap per què no ha posat solució ja? I si no era coneixedor és que li amaguen informació. En qualsevol de les situacions és vergonyós”.