Pepe Gil: “si jo fora l’alcalde ja hauria demanat rectificacions de les declaracions desafortunades i electoralistes de les ministres socialistes, per anar en contra dels interessos de la nostra ciutat”

Notícia de Compromís per Sagunt

El candidat a l’alcaldia de Sagunt per Compromís, Pepe Gil, considera que les visites de ministres del PSOE a ciutat veïnes de Sagunt, “s’ha convertit en un insult constant a la nostra ciutat i a la situació preocupant de les nostres platges, que sembla que no existixen als mapes de la direcció central del PSOE, a Madrid. Primer, una ministra visita Almenara per refrendar la sentència a mort de les platges d’Almardà i ara, una altra ministra, va a Canet i només fa referència d’eixa platja, oblidant Almardà i la del Port, amb això queda clar que només Compromís és la garantia de que els partits centralistes, com el PSOE, no arruïnen les nostres platges”.

Gil ha lamentat “el silenci sepulcral dels PSOE valencià i saguntí respecte a les continues agressions verbals de les seues ministres contra les platges de Sagunt, que venen a refrendar les agressions físiques i reals al nostre litoral per la nefasta o nul·la planificació i inversió tant del PP com del PSOE, partits que mai s’han preocupat per les nostres platges i quan manen, des dels despatxos de Madrid, no saben ni on estan al mapa”.

Per al candidat de la formació valencianista, “estes declaracions tan lamentables posen de relleu el que ahir es digué a l’acte central de Compromís: només nosaltres estem parlant dels problemes de la nostra terra, de la nostra gent i només nosaltres estem proposant solucions en unes eleccions que són locals i són valencianes, on res ens importa el que diguen els líders de Madrid que venen per a no dir res respecte al finançament ni tenen ni idea de l’agenda valenciana. El tema de les platges de Sagunt, és una prova més que evident d’això”.

Pepe Gil ha assegurat que amb ell com alcalde de Sagunt, “estaríem demanant ja les rectificacions de les declaracions desafortunades i electoralistes de les ministres socialistes, per anar en contra dels interessos de la nostra ciutat. Per a nosaltres, la nostra principal preocupació és la ciutat de Sagunt i la defensarem sempre davant de totes les institucions, mane qui mane”.