Vaig nàixer a Sagunt el 1964. Estic casat i tinc una filla.
Sóc llicenciat en Filologia Hispánica-Especialitat Valenciana per la UV i treballe des de 1986 com a professor de llengua i literatura amb plaça des de fa 29 anys a l’IES Clot del Moro de Sagunt, on vaig estudiar després de passar pel CP Josep Romeu.


Vaig entrar en política el 1979, en les joventuts del PNPV, que després es va integrar en la UPV, i més tard va formar el Bloc Nacionalista Valencià, ara dins de la coalició Compromís.


Vaig ser també un dels fundadors del BEA, sindicat universitari d’àmplia trajectòria. Sóc pacifista i em vaig negar a fer el servei militar, primer com a insubmís i després com a objector. A més he estat sempre vinculat les associacions en defensa de la nostra llengua, especialment Escola Valenciana, i als moviments ecologistes, sobretot a Acció Ecologista.

Forme part de corporació de l’Ajuntament de Sagunt desde 2003. Ara mateix sóc regidor de Territori i Habitatge i President del Consell Assessor per a la candidatura de Sagunt a Patrimoni de la Humanitat, a més del Tercer Tinent d’Alcalde.

Durant l’anterior legislatura vaig ser Alcalde i Vice-president de la FVMP.