Vaig nàixer al barri de la Trinitat, on encara viu part de la meua família i amics. Vaig viure al barri fins que em vaig casar amb Mercedes, la meua dona. En eixe moment ens vam traslladar a viure a la Plaça de l’Hospital, des de on m’asome i veig el Castell, les muntanyes de la Calderona, el Calvari, la Sang i el Teatre Romà. Només me faltaria vore la mar, encara que la tinc present sempre: els estius els vaig viure al Grau Vell.

Sóc Infermer de professió, vocacional, com crec que deurien ser les professions dedicades al servei públic i, pràcticament, la totalitat de la meua vida profesional ha estat vinculada a la Salut Pública. A la vessant comunitària de la Salut (els sona la paraula epidemiòleg?), on l’he desenvolupada tant en la sanitat pública com en una empresa pública de gestió privada on vaig treballar casi 13 anys fins que tinguí l’enorme sort d’eixir triat com a regidor d’esta meravellosa ciutat.

Doncs bé, soc Màster en Salut Pública (màster real, d’eixos que t’has de treballar i traure amb molt d’esforç personal. No del que portem falsificades notes i signatura), Infermer del Treball i Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals.

Estic involucrat amb el valencianisme polític des de l’adolescència (si no abans). Amb diverses etapes i de totes les formacions de les quals he anat formant part, he tret un aprenentatge i el meu sentit de servei a la ciutadania que hui en dia aplique com a gestor d’algunes de les àrees que porte com a regidor de l’Ajuntament de Sagunt.

Però, per a mi, allò més important són la meua dona, els meus flls (parelles incloses), els meus familiars i els meus amics, amb tots ells, tinc ganes de tornar a compartir un dinar, encara que fora una sardina i una copa de vi. Negre, per descomptat.