El pròxim 23 de maig a les 19:30 hores en la Biblioteca Cronista Chabret de Sagunt tindrà lloc la presentació del llibre #Edusoentrevistas del nostre company i Secretari de Comunicació Miquel Rubio Domínguez.
En l’acte intervindran:
- Dr. Joan Maria Senent Sánchez, Coordinador de Programes Internacionals i professor d’Educació Social en la Universitat de València
- Miquel Rubio Domínguez, Tècnic Superior en Animació Sociocultural, estudiant d’Educació Social i autor del llibre #Edusoentrevistas.
- L’acte estarà moderat per Albert Llueca, regidor de l’Ajuntament de Sagunt.
Sinopsi #Edusoentrevistas.
Actualment no existeix debat algun sobre la importància de la inclusió de l’educació social en les xarxes socials, ja que el debat solament es centra en els beneficis o perills que comporten el seu ús. Els professionals de l’educació social poden fer ús de les mateixes per a aglutinar coneixements i experiències, romanent en continu contacte i interacció, la qual cosa els permetrà desenvolupar el seu treball de manera més efectiva. Una vegada mostrada la importància de la relació entre xarxes socials i educació social, pot ser fonamental crear una marca en internet, així com espais que pretenguen cobrir aquesta fi.
El blog «Educació social… des dels inicis» ofereix una resposta a aquesta necessitat al mateix temps que proporciona informació acadèmica del Grau d’Educació Social en la UOC, reflexions personals sobre diferents aspectes relacionats amb aquesta professió, així com un apartat destinat a arreplegar diverses veus de professionals de l’educació social per a fomentar el coneixement de la professió i generar un debat entorn de la mateixa.
En #Edusoentrevistas trobareu la veu de deu educadors i educadores socials, els deu primers que l’autor va entrevistar i va publicar en el seu blog. Gràcies a les seues veus, podem descobrir encara més respostes concretes sobre el perfil professional de l’educació social… però, no de la part teòrica d’aquest, sinó la part humana… Són deu persones que han destacat en diversos camps de l’educació social, importants per la seua trajectòria, les seues publicacions, les seues inquietuds personals… totes elles amb el nexe en comú d’una gran dedicació, la seua curiositat per a trobar nous camins i pel seu valor humà.
Aquesta publicació no solament podrà interessar a educadors i educadores socials, sinó que també podrà ser d’interès general atès que, si recordem, l’educació social és un dret innegociable per a promocionar el fet cultural i educatiu.
A més, i a manera de recordatori, confirmar que el llibre també es presentarà el pròxim 28de maig a les 18:00 hores a València, en la seu del Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana i el 04 de juny a Barcelona, en la seu del Col·legi Oficial d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.
Esperant comptar amb la vostra assistència.