Vaig nàixer a Sagunt el 17 de març de 1962. En la meua família no trobem cap avantpassat que no fora de Sagunt, si de cas, una besàvia de Canet.

Mon pare fou treballador dels Alts Forns, igual que ho havia segut son pare. Concretament, era bomber. Ma mare del Raval, molt bona mestressa de casa, treballadora i estalviadora.

Em portaren al col·legi Sant Vicent Ferrer als 5 anys i ja m’havien ensenyat a llegir a casa. Deien que era molt bona xiqueta i aplicada, però les inquietuds anaven per dins.

Em vaig decidir a fer magisteri perquè era una carrera curta i deien que prompte podria treballar. No comptavem amb la crisi dels anys 80, quan tancaren la fàbrica i no n’hi havia ni oposicions, ni bossa d’interins. El meu primer destí Elx i ben contenta de poder treballar de mestra i a més, en infantil, fet que marcaria la meua vocació posterior.

A la fi, l’any 1991, vaig aprovar les oposicions i el meu primer destí definitiu, Benidorm. Allí em proposaren ser assessora de valencià, perquè a Alacant no n’hi havia molts candidats en aquella època de lluita per obrir línies. Va ser un gran aprenentatge tindre que parlar davant de famílies, organitzar cursos, jornades, recórrer les escoles de la Marina Alta i El Comptat amb el meu Renault 5, sense mòbil, ni GPS. Quatre anys així, vivint en Calp i tornant a casa el cap de setmana. Però al 1998 ja em donaren la definitiva al CEIP Villar Palasí de Sagunt.


Retornada al meu poble, em vaig clavar en associacions reivindicatives locals. Recorde especialment: AGRÓ, que em va ensenyar a valorar la meua comarca; la Coordinadora d’Escoles en Valencià del Camp de Morvedre, on encara estic, més ja no de presidenta i que em va donar una visió global de l’educació del nostre poble. I per suposat, Compromís, on m’he estat involucrant cada vegada més.


L’any 2015, altre canvi. Em cridarem per ser assessora en la Direcció General de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Allí he estat quatre anys treballant en la vessant administrativa de l’educació i aprofitant l’experiència que et dona estar a l’altra banda.


Ara tinc doble treball, jornada completa a l’infantil del CEIP Villar Palasí i atenció diària a les meus regidories. Altra experiència enriquidora que em permet conjugar dues de les meus passions: l’ensenyament i el compromís social.