Sóc Josep Manuel, membre de Compromís per Sagunt, regidor del grup municipal a l’Ajuntament de Sagunt.

Si sóc ací és perquè crec en un projecte valencianista, d’esquerres, progressista i verd. Sóc ací per impulsar polítiques de transformació social que milloren el benestar dels nostres veïns i veïnes i del poble valencià. Treballar per la democràcia plena, la igualtat d’oportunitats i l’equitat distributiva dels nostres recursos enfront de l’espoli que, històricament, hem patit com a poble, i per descomptat, treballar pel nostre patrimoni, la nostra llengua, la nostra cultura i unes polítiques mediambientals sostenibles amb l’ecosistema i respectuoses amb la nostra biodiversitat.

Per la meua formació, sóc llicenciat en Psicologia per la Universitat de València, encara que durant el meu perible formatiu i laboral he treballat des de Vinaròs fins a Alacant, en diferents ocupacions relacionades dintre de l’àmbit de l’administració, formació i la recerca universitària.

La meua especialització va ser Psicologia del Treball i les Organitzacions, així com postgrau i formació complementària en Màrqueting, Recursos Humans i l’àmbit de les Administracions Públiques i la Cultura.

Paral·lelament, hi he participat i sóc membre de diferents associacions, plataformes o entitats cíviques, culturals, educatives o socials, perquè crec en la gent, en les polítiques de proximitat i pense que l’activisme socio polític és la millor manera de transformar positivament la nostra societat i millorar les condicions de vida del nostre poble.

He de dir que unes de les fites més importants de la meua vida és haver estat regidor del meu poble, de 2015 a 2019 i l’actual legislatura. Crec en la política local, del polític que xafa el carrer. Adés i ara, junt amb els meus companys i companyes, hem treballat de valent i ens hem deixat la pell fent polític municipal, de vegades desagraïda, però fonamental perquè el nostre poble funcione i la nostra gent puga gaudir-lo. Com he esmentat, he sigut regidor de Cultura durant la darrera legislatura i pense que vàrem aconseguir que Sagunt gaudira d’un dinamisme cultural extraordinari on vàrem ser declarats, Capital Cultural Valenciana durant el període 2018/2019. Una altra delegació és la d’Educació, treballant per tenir a l’abast les infraestructures educatives necessàries i implementant polítiques educatives a la nostra ciutat. Podria entendre en altres regidores que he assumit com la de Normalització Lingüística, Cultura Popular, Transparència, Universitat Popular, Majors, SAIC, Serveis generals… tot un treball intens i verdaderament encoratjador.

El poc temps lliure que en tinc, intente destinar-lo a la meua família. També m’agrada gaudir de l’activitat cultural; escoltar música o llegir. He de dir que la meua passió és viatjar, lluny o prop, però moure. Gaudir del bon menjar i la sobretaula i fer esport. Recórrer les nostres terres en bicicleta o fer caiac quan l’oratge el permet.

Doncs, ací em pariren i ací estic… a la vostra disposició.