El jove saguntí Miquel Rubio i l’associació EN+ Diseño Social de Màlaga, organitzen a Sagunt el taller “Desarrolla tu legítima rareza”, Creatividad Aplicada al emprendimiento social, en el qual també col·laboren el grup municipal BLOC – Compromís Sagunt i la Fundació Bancaixa Sagunt.
L’acte tindrà lloc en els locals de la Fundació Bancaixa de Sagunt (Casa Capellà Pallarés, C/ Arcediano Andreu 8), el proper 23 de novembre a les 19 hores.
En el taller es repassaran les claus necessàries per crear un projecte innovador al mateix temps que s’explicarà com ens pot ajudar la comunicació i el disseny per a l’èxit dels missatges socials. L’objectiu del mateix serà dotar als participants de les eines bàsiques per a la millora en la comunicació i disseny dels seus missatges.
El taller oferirà un repàs a les claus per al disseny i aplicacions imprescindibles dins del marc de la comunicació social i de projectes solidaris, responent a dues preguntes fonamentals: Com comunicar en positiu? Què fa bo un missatge social?
Més informació en l’esdeveniment de facebook. Tanmateix, convidar-vos a enviar-lis preguntes a EN+ Diseño Social, gràcies a la col·laboració de twittalk. Diseño Social contestarà totes les vostres preguntes i les que nosaltres hem plantejat el proper dijous 15 de novembre a partir de les 11 hores. I… si teniu twitter, no dubteu en emprar el hashtag #legitimarareza!!
EN+ Diseño Social és una associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal posar en contacte a dissenyadors que posseeixin inquietuds socials amb associacions que necessiten del seu assessorament per llançar els seus missatges a la societat. A més de desenvolupar projectes per ONG’s EN + segueix una línia d’anàlisi i investigació per a la millora de la comunicació i el disseny social, generant grups d’investigació i impartint cursos de formació especialitzats en el disseny i la comunicació social.
Per la seva banda, Miquel Rubio és Tècnic Superior en Animació Sociocultural, Expert en Serveis d’Informació Juvenil i informació al ciutadà, Especialista en Coordinació i Gestió de programes i serveis per a la joventut, i actualment està finalitzant els seus estudis en Educació Social per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Participa activament a les xarxes socials, explicant ja amb la seva propia pàgina web i un blog destinat a l’Educació Social, en els quals participen els professionals amb més projecció actual al món de l’Educació Social a Espanya. Actualment està treballant en un llibre sobre diferents mirades en Educació Social que veurà la llum a principis de 2013.
Des de l’organització, volem donar les gràcies a les entitats col·laboradores per facilitar i fer possible la realització d’aquest taller, així com convidar a totes aquelles persones a acudir el proper 23 de novembre.