Soc dona, mestra curricular, mare, treballadora i amant de Sagunt. La gent que em coneix personalment em defineix com una persona propera, treballadora, responsable i amant de la natura. Molt vinculada al món del voluntariat i el teixit associatiu. 

No soc política de vocació, perquè la meua vocació és el servei a la meua ciutat i la seua gent. La meua implicació naix, doncs, del meu tarannà d’enamorada i defensora de Sagunt, raó que m’ha fet treballar des de dins, en la política local, en la gestió d’eixes menudes i grans coses que preocupen als i les ciutadanes.  

En el pla professional, dels meus 53 anys, he estat 32 anys treballant en el sector industrial i de la construcció, amb càrrecs de responsabilitat i gestió administrativa. He patit, en primera línia de foc, algunes de les crisis que han anat transformant el nostre teixit.

Però si hi ha un aspecte que em fa gaudir, especialment de la meua relació amb la gent, eixe és el meu compromís personal amb les associacions i col·lectius del quals forme part des de fa molts anys i que m’han permès entendre, des de dins, la idiosincràsia i l’esperit festiu i cultural de Sagunt.

Soc regidora de Cultura, Festes i Cultura Popular a l’Ajuntament de Sagunt i treballe, diàriament, perquè la nostra ciutat puga oferir a la seua població, i a qui la visite, la millor cara de sí mateixa: una programació cultural adaptada, inclusiva, de qualitat i que ens posiciona com a referent del País Valencià i del conjunt de l’estat. I un ventall de celebracions festives que ens defineixen com a poble i mostren la nostra millor cara a qui ens visita.