Durant matí d’ahir va tindre lloc la visita a les obres del pàrquing de l’Ereta de Porriti. Tal com assenyala el regidor del GM Compromís, Pepe Gil, “junt a l’Acalde, el regidor d’Activitats i el de Mobilitat”, van estar visitant les obres “quasi acabades de l’aparcament que queda al final de l’Avinguda Dr. Palos, a l’espai conegut com a Ereta de Porriti”.

“Este és un dels pàrquings que portàvem dissenyats des de fa molt de temps”, afegeix el regidor, “un era el que hi ha al riu, l’altre este que  s’està acabant ara i altres que estaven pensats per construir en la Glorieta i la Moreria. Finalment este pàrquing es posarà en funcionament en breus dies i la veritat és que donarà un servei molt necessari a veïns i persones que necessiten aparcar el seus vehicle adequadament per fer tràmits o visites”.

Amb 192 places, de les quals pràcticament la meitat estarà disponible per a ús rotatiu i per a la gent que vullga llogar i, l’altra meitat, a la planta primera, per a la compra, la necessitat apressant de noves places d’aparcament a la ciutat de Sagunt es vorà solucionada gràcies a l’obertura d’este pàrquing. Per això, i pels treballs que estan acabant, “agraïm la disponibilitat dels nous propietaris per a fer esta inversió i portar-la endavant el més prompte possible”, conclou Pepe Gil.

Grup Municipal Compromís