Compromís demanarà al ple que inste a Costes a recórrer la propietat del Malecón de Menera

El grup municipal de Bloc-Compromís en l’Ajuntament de Sagunt presentarà al pròxim ple del dilluns una moció per la qual insten a Costes al fet que recórrega la propietat del Malecón de Menera, concedida a l’empresa Prosagunsa, tenint en compte la documentació aportada pel Consistori saguntino, “de no ser així, Costes ha d’explicar perquè no recorre, perquè ens preocupa la falta d’informació i em tem que Castelló no es preocupa d’incidir políticament en aquest tema”. Segons el parer del portaveu nacionalista, Quico Fernández, l’actitud de Costes és “intolerable i no entenem com no es pronuncia en aquest tema quan hi ha dues mocions aprovades pel ple presentant al·legacions”.

Crítiques a l’equip de govern

Fernández també denunciava el funcionament de l’equip de govern a causa que “l’alcalde té altres prioritats”, la qual cosa segons el parer del portaveu nacionalista provoca “falta d’iniciativa i mala gestió, ja que Muniesa és incapaç de dirigir i coordinar a l’equip de govern”. En aquest sentit, criticava les propostes del canvi dels criteris de selecció consensuats en el Pla d’Ocupació, la proposta del tipus de gravamen de l’IBI, “saltant-se l’acord d’ajustar-ho per a tornar als nivells de 2011”, la proposta del SUNP 5, així com el fet que “el ple porte amb prou faenes tres punts de gestió, els mateixos que alguns partits de l’oposició”.

via morvedre,info

Arxivat en: Plens Sagunt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *