BLOC-Compromís ha votat en contra de les taxes d’esports i conservatori perquè són injustes i insolidàries

Quico Fernández: “El PP s’ha proposat acabar amb molts dels serveis públics de la nostra ciutat ja que molts dels usuaris no van a poder pagar les taxes que en molts casos dupliquen o tripliquen el seu import. És una autèntica vergonya en els temps que corren plantejar augments abusius a una població que perd el treball o perd una part important del salari .”

Este matí en la comissió d’hisenda Bloc-Compromís ha votat en contra de l’augment de les taxes o preus públics que ha plantejat el PP. Considerem que és inacceptable que en una època com l’actual s’apugen les taxes al mateix temps que el PP està provocant una pèrdua molt considerable de la capacitat adquisitiva dels ciutadans.

A tall d’exemple, però en la resta de casos la tendència és la mateixa. La mitjana d’augment se situa propo de 100%, i té casos del 255%..

El bany lliue passaria de 2 a 4 euros, l’abonament de 25 banys de 35 a 77, i el de temporada individual de 127 a 270.

En el cas de les escoles d’iniciació esportiva la taxa passa de 51 a 92 en el mateix col.legi, i de 90 a 154 en les instal.lacions municipals.

L’activitat física per adults de 54 a 92, i en la tercera edat agumenta dels 49 actuals als 106 al pròxim any.

Els equips de lligues locals que pagaven 254 ara els tocarà 462.

Pel que respecta al Conservatori l’augment se situa en el 60% com a mínim., sobre un preu ja va augmentar significativament l’any passat. Per exemple l’assistència a classe mensual passaria de 160 a 256.

És evident que moltes famílies quedaran excloses de l’ensenyament musical i de l’activitat esportiva.

Quico Fernández: “El PP practica una política d’exclusió social intolerable, una cosa és adaptar les taxes i altres doblar-les quan les famílies estan ja ofegades per l’IBI, l’IVA, l’IRPF i tot el que se li va ocorrent a Rajoy, i encara com deien que no anaven a apujar els impostos.”

Foto: morvedre.info 

Arxivat en: Economia i Ocupació, Joventut, Local, Participació, Plens Sagunt, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *