Sagunt es prepara per a la Gala de l’Esport 2017

L’esdeveniment, que està destinat a premiar l’activitat esportiva local, va tindre la seua última edició fa dos anys i, ara, torna amb moltes novetats

Divendres que ve 27 d’octubre se celebrarà la Gala de l’Esport 2017, que tindrà lloc en el Casal Jove del Port de Sagunt a les 20 hores. L’esdeveniment, per al qual s’han invertit prop de 8.000 euros, acollirà al voltant de 250 persones. Enguany s’ha decidit donar un canvi a la imatge corporativa de l’acte, així com dels guardons, i s’ha optat per un disseny que reflectisca millor l’esperit esportiu. La imatge no ha sigut l’únic canvi que experimentarà la gala, ja que, enguany, es realitzarà una activitat prèvia organitzada per l’Àrea d’Activitat Física i Salut.

Durant la vesprada d’ahir va tindre lloc la presentació de la gala, a la qual van assistir el regidor d’Esports, Miguel Chover; la tècnic d’Esports, Teresa Ferri, i el membre de la comissió de la gala, Vicent Ventura (Compromís), que van explicar en què consistirà el acte i qui han sigut els premiats.

Per a esta edició, la comissió que ha atorgat els premis ha estat formada per representants de diversos grups polítics i empreses patrocinadores. Concretament, els integrants han sigut els següents: Vicent Ventura, Tania Ortiz, César Fuster, Raúl Palmero, Carolina Forts, Javier Timó i Carlos López.  Vicent Ventura afig que “en els anys que portem, sempre hi ha hagut unanimitat entre els membres del jurat”.

Huit categories de premis

Durant la presentación es van anunciar els guardonats que seran els protagonistes del pròxim 27 d’octubre, així com la inclusió de noves categories. En les categories clàssiques de la gala destaquen els guardons a la trajectòria esportiva, al Club Voleibol Stella Maris i al Club Futbol Base Sagunt pels seus 25 anys, així com al Club Esportiu Camp de Morvedre per organitzar la “Volta a Peu” durant 50 anys. En Millor Identitat Esportiva Local destaca el Club Atlètico Saguntino, per l’ascens a 2ª B.

També hi ha guardons a esportistes, com el d’Esportista Novell per a Juan Antonio Sarió, per la seua participació en el Mundial d’Handbol Juvenil; a Toño García, del Levante UD, com a Millor Esportista Masculí; i a María Gil com a Millor Esportista Femenina, que ha sigut portera de la Selecció Espanyola Sub 17 amb el 5é lloc en el mundial d’Handbol Platja.

A més s’inclouen noves categories, com el guardó al Mèrit Esportiu de la Comarca, que ha sigut per al pilotari Dani Gómez; el guardó al Mèrit Esportiu amb Diversitat Funcional, per al jove Alejandro López Soto pel seu esforç en la participació en l’esport adaptat; i el guardó al Foment de la Visibilitat de l’Esport Femení, que ha sigut para Paqui Méndez pel seu curtmetratge “Campiones Invisibles”.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *