Desbloqueig pressupostos 2017 en l’Ajuntament de Sagunt.

Després de dur a terme les negociacions  cal dir que el pressupost municipal de 2017 tirarà endavant aquest dilluns amb els vots a favor del Grup Socialista i el PSOE s’integrarà el dilluns en el Govern tripartit de Sagunt.
Natália Antonino s’integrarà en el Govern de la ciutat, que passarà a estar format per quatre forces polítiques: Compromís, EU, ADN Morvedre i el PSOE.
Dins del principi d’acord establit entre Compromís i el PSOE, aquest pròxim dilluns, en el ple extraordinari on es debatran els comptes municipals de 2017, el PSOE recolzarà amb els seus tres vots el pressupost municipal, al que prèviament se li introduiran les esmenes pactades entre les parts. Així doncs, el dilluns tiraran endavant els comptes municipals de 2017, que es venien prorrogant des de l’any 2009.
Durant la setmana vinent publicarem la modificació del pacte de govern.
Valoracions de Teresa García.
“Valorem positivament aquestes esmenes que desbloquegen una anomalia històrica en quan als pressupostos, i altra que es la de conformar la majoria de progrés q aquesta ciutat va triar en 2015. Respecte de les propostes econòmiques estem treballant en la seua incorporació, sense alterar el global pressupostat, donat que contem amb un equilibri que ofereix moltes garanties en quan a l’execució. Esperem, respecte a la gestió dels mateixos (exigència política del PSPV), tal i com des de Compromís ens hem manifestat i s’ha treballat des de fa molt de temps, que el desbloqueig als pressupostos s’acompanye també amb la conformació d’una majoria de progrés, per què amb els reptes que aquesta ciutat afronta, l’estabilitat es necessària”.
Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *