Separem +, Paguem -, Reciclem millor

Ha tingut lloc al CEACV la Jornada: Separem + Paguem – Reciclem millor: Tot són beneficis.

La benvinguda ha estat a càrrec de l’alcalde de Sagunt Quico Fernández. Després Jordi Baucells en ha parlat de com separar i dels avantatges que comporta el separar més. La regidora Teresa Garcia ens ha posat sobre la taula unes xifres molt aclaridores del que suposarà que des de casa separem com toca.

Reciclar millor ha estat a càrrec de Paco Salt, que ens ha explicat com s’està fent actualment a la planta d’Algimía.

S’ha obert un torn de precs i preguntes on ha hagut molta participació per part del públic assistent i on s’han plantejat qüestions molt interessants. Finalment la cloenda ha estat a càrrec de Joan Piquer, Director General del Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental.

Arxivat en: Comarcal, Local, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *