REMEI TORRENT ES REINCORPORA AL GOVERN MUNICIPAL

La regidora deixarà d’estar alliberada com a mesura per propiciar les negociacions per donar major estabilitat al govern

La regidora de Compromís a l’Ajuntament de Sagunt, Remei Torrent, ha reiniciat la tasca municipal després d’unes setmanes de baixa per motius personals. “Torne amb ganes de reprendre i millorar moltes de les iniciatives que encara tenim pendents”, ha assegurat, “amb més ganes i força que mai”.

La redistribució de les àrees de Govern estableix que, des d’ara endavant, la regidora quedarà al capdavant de les delegacions de Cultura Popular (Falles), Festes i Agermanament. La delegada, en un exercici de responsabilitat que hauria de resultar exemplaritzant, ha renunciat a la seua alliberació per tal de poder reduir les despeses salarials de la Corporació.

Així és com Compromís demostra la seua capacitat d’adaptar-se a les diferents necessitats que requereix la funció municipal. “Estem demostrant, dia a dia, que som un grup professional i responsable que sap enfrontar-se als reptes que va plantejant governar una ciutat tan gran, diversa i complexa com Sagunt”, assenyala la Secretària Local de Compromís, “no estaria de més que alguns representants d’altres grups polítics, governen o no, en prengueren bona nota., ja que, sense dubtes, aquest era un pas necessari per tractar d’acomplir amb les exigències dels grups amb els qual tractem de negociar per tal d’aconseguir una major estabilitat municipal. Tanmateix, de la mateixa manera que nosaltres ens adaptem a aquestes exigències, ells hauran d’assumir algunes de les nostres demandes, les quals resulten més que raonables”.

L’Alcaldia iniciarà durant aquesta setmana els procediments per tal de formalitzar les noves àrees del Govern Municipal, redefinint els membres de la Junta Local de Govern i determinant els representants de cada comissió en funció de les noves delegacions.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *