Comunicat Compromís per Sagunt sobre operació flotador.

Des de Compromís per Sagunt volem manifestar el nostre suport a l’Ajuntament en la seua intenció de col·laborar amb la justícia en les investigacions de l’operació policial “Flotador”. Fem nostres les paraules de l’alcalde, Quico Fernàndez, que fan referència al suport de l’Ajuntament a la justícia perquè faça el seu camí i el nom de la ciutat estiga per damunt d’estes desagradables circumstàncies.

No volem valorar l’operació policial i judicial que ha tingut l’Ajuntament de Sagunt com a punt neuràlgic perquè entenem que la investigació està en marxa i hem de respectar el secret del sumari i no podem, per tant, tindre cap opinió formada al respecte.

D’altra banda, lamentem profundament que un presumpte cas de corrupció puga afectar la imatge de Sagunt justament en el moment en què estem immersos en importants projectes positius per als nostres ciutadans i de projecció de futur de la ciutat. Per a nosaltres el nom de la ciutat està per damunt de qualsevol altra circumstància i esperem que el resultat de l’actuació judicial puga aclarir ben prompte els fets que s’imputen.

Reconeixem que no és el moment de fer cap valoració al respecte i no volem ser partícips de cap especulació que entorpisca d’una manera o d’altra la investigació judicial. Ara bé, en el moment que tinguem bases jurídicament més sòlides per a poder conformar una opinió sobre la investigació actuarem amb la màxima contundència, en línia amb les actuacions de la Coal·lició Compromís contra la corrupció, en l’exigència de responsabilitats polítiques a les persones afectades.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *