#eselmoment guanya les eleccions a Sagunt

Després del recompte definitiu de els Eleccions Generals de 2015 podem dir que #éselmoment és el clar vencedor de les mateixes a Sagunt.

tabal1tabla2L’alcalde de Sagunt, el nacionalista Francesc Fernàndez ha assegurat que el resultat de les eleccions generals són «espectaculars» per a la seua formació en afirmar: «Tornem a ser la primera força al costat de Podem. Aquests resultats no solament s’han de llegir en clau d’eleccions generals sinó que, també, ratifiquen a un equip de govern que està fent les coses bé. Els ciutadans, també en aquestes eleccions, han volgut mostrar el suport al nostre govern que ha sigut confirmat majoritàriament avui».

Per la seua banda, Lluis Vicent Alcaide, portaveu de Compromís en el Camp de Morvedre també s’ha mostrat satisfet amb aquests resultats pel que espera que els diputats d’aquesta coalició que han aconseguit el seu escó per al Congrés «puguen canviar la situació, donen visibilitat als problemes que tenim els valencians i ajudar canviar el govern d’Espanya».

IMG_4707

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *