#quicoalcade, primer dia

Quico Fernández ha exercit hui com Alcalde de Sagunt en el primer dia laborable des de la seua investidura, “el primer matí de treball ha sigut molt intens ja que hem visitat tots els departaments parlant amb tots els funcionaris, una obligació i acte de cortesisa per poder compartir converses amb els càrrecs dels diferents departament” també ha sigut molt intens ja que durant el matí s’han pres les primeres decissions.

L’equip liderat per Fernández creu que hi ha que pendre “decissions des del minut 1”, i explica que “estem tancant el pacte de govern” un pacte que el passat divendres ja estava quasi finalitzat i estan esperant noves forces però sense parar “l’ajuntament deu funcionar tots els dies i la ciutadania ho necessita, tenim un deure inexcusable per a que l’ajuntament funcione”.

Per a Fernández “els funcionaris son molt important per qué son ells qui ajuden, cal diàleg i fermessa, escoltar i també pendre decissions” en este sentit per al alcalde “hem tingut bona acollida dels funcionaris” i ha anunciat que ja ha tingut la primera reunió amb la Policia Local per saber la situació del municipi i en quasi tots els caps d’àrea.

El pacte de govern avança i estan quasi enllestides les delegacions que s’han de repartir entre l’equip de Govern, pel que el primer que, organitzativament, s’ha de fer és “crear la junta de govern ja que actualment sols estic jo com Alcalde i Teresa Garcia com a Tinent d’Alcalde, la junta govern s’ha de constitutir demà mateix, amb els membres de ADN, s’han de pendre decissions”

Els objectius marcats estan clar “els problemes que s’han de resoldre ràpidament tenim questions damunt de la taula com pot ser ara festes, platges… encara que hi han qüestions més importants, persones en atenció d’emergència per la seua situacio social qué és molt desesperada i hi ha gent a la que no li està arribant l’ajuda, cal detectar i actuar de manera inmediata”

Respecte a la privatització del servei de socorrisme de platges i escola estiu, “no es pot canviar ara però anirem fent els tràmits per als propers mesos. Tenim un compromis que cumplirem segons la legalitat vigent”. En quant al Sagunt a Escena “ja hi ha programació però volem, de manera inmediata, parlar amb GVA per a que l’Ajuntament puga complementar” i continua “el nostre govern aposta per la cultura i els empresaris i el Sagunt a Escena ha de ser un focus d’atenció de primera magnitud incloent la Nau de Talleres i tenim que demanar un conveni per poder utilitzar-ho en este sentit”

Prioritats

La revisió del “catastrazo”, “hem parlat amb els tècnics municipals per a que presenten un recurs perque no estem d’acord en la ponéncia de valors, donant instruccions clares de cara a les nostres idees i el compromís que tenim amb la ciutadania”. Per altra banda ja hem parlat amb Servican per “paralitzar el sacrifici d’animals en la gossera, una societat com la nostra no pot permetre està actitut”.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *