Discurs Quico Fernandez nominació Falleres Majors de la Comarca 2016

Falleres majors de la comarca, Maria i Ada. Falleres majors electes per a 2016, Beatriz i Maria. President Executiu de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Enrique Javier Docón. Vicepresident, Vicente Martín. Dames, de la Cort d’Honor.

Falleres majors, presidents, falleres i fallers del Camp de Morvedre, bona vesprada.

Este matí he estat elegit alcalde d’esta gran i plural ciutat. Una ciutat mil·lenària, plena de cultura, de festes i de tradicions, on les falles han sabut guanyar-se un paper destacat. El col·lectiu faller saguntí és un col·lectiu nombrós i també amb una antiguitat molt respectable.

Les falles sou un element de vertebració social i cultural molt important i sou també un altaveu per a la difusió de la llengua, la qual cosa és d’agrair i, al mateix temps, vos encoratge a continuar per eixa línia.

Hui assistim a un acte molt important i jo seré breu perquè el protagonisme de la festa ha de ser per als responsables i representants de la festa, no per als polítics. Com alcalde, vinc a felicitar a Beatriz i a Maria i a les dones i xiquetes que les acompanyaran en l’exercici faller de 2016. A partir de setembre, sereu les substitutes de Maria i Ada i de la seua cort, i tindreu la responsabilitat de continuar representant el món faller saguntí amb l’excel·lència que ho han fet elles.

Hui la festa es renova, continua, anuncia que la història de les falles de Sagunt té continuïtat, perquè voleu les falleres i fallers, que feu un gran esforç per la festa, festa que té un impacte econòmic molt gran i molt positiu en la nostra ciutat. Per això, estes primeres paraules meues com alcalde, per a donar-vos les meues més sinceres felicitacions i per encoratjar-vos a fer créixer la nostra fallera com una festa 100% valenciana.

Enhorabona i visquen les falles.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *