L’oposició demana la convocatòria urgent de la Comissió de Benestar per concretar la solució acordada en el Ple en relació a Centre de Dia gestionat per proyecto Hombre

Tal i com plantejàrem ahir, hui hem demanat la convocatòria d’una comissió urgent per analitzar els detalls de la moció aprovada. Es tracta de posar en marxa tot el procediment perquè el Centre de Dia torne a funcionar ràpidament i per salvar tots els obstacles que hi haja.

Quico Fernández: ” No podem deixar passar ni un dia per solucionar este greu problema. Les persones afectades són molt vulnerables i necessiten una atenció continuada; per tant el centre ha d’obrir ja i cal buscar una solució definitiva, i si cal una provisional que done resposta des de la mateix a les necessitats de les persones afectades. És per això que demane la Comissió urgent, per tindre tota la informació i per prendre les decisions que considerem oportunes. A més hi han de participar els afectats i per això cal que la regidora convide els seus representants a la comissió.”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *