COMPROMÍS DENUNCIA L’ESTAT D’ABANDONAMENT DELS VOLTANTS DEL COL.LEGI PÚBLIC TARAZONA

Quico Fernández: ” Sembla mentida que ara que l’activitat urbanística està pràcticament paralitzada el PP no es preocupe per solucionar problemes tan evidents com els que afecten esta zona de la nostra ciutat.”

Esta zona situada entre el col.legi Tarazona , el barri de Churruca i el SUP-2 Oest fa temps que demana una solució integral. Quan es va aprovar i adjudicar el programa de la UA 5 es va intentar que tots els problemes que hi havia trobaren una solució, com ara la propietat del carrer de la Perera, encara sense asfaltar, però després de tants anys ni tan sols s’ha aprovat la reparcel.lació del sector.

Des de Compromís reclamem que s’impulse la reparcel.lació ja que amb aquesta podríem obtindre la propietat i acabar definitivament una de les vergonyes del nostre municipi. D’altre banda hi ha una sèrie de solars totalment abandonats que no complixen la normativa i per tant l’Ajuntament hauria d’obligar els propietaris a netejar-los i a tancar-los en condicions. Els perill d’incendi en una zona tan pròxima a les escoles i vivendes és més que evident. Com es pot observar algunes tanques estan deteriorades i envaeixen les voreres i la vegetació seca és abundant.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *