Defensem la nostra abstenció respecte al recurs contra el Consorci de Residus

1.-Forçar negociació durant el periode d’exposició pública de la taxa de Sagunt per reduir-la 6 euros, si el consorci aten a negociar el projecte de gestió d’ecoparcs amb l’ajuntament per compensar els prejuis economics que en l’actualitat causa a l’ajuntament.

2.-Per prudència, si no existeix acord, Compromis esta estudiant les mesures a adoptar per recorrer les taxes per doble imposició de servei,per una banda el consorci en el seu servei cobrarà un servei d’ecoparc fixe que no oferirà (almenys en Sagunt) i per altra l’ajuntament pot oferir un servei d’ecoparc que ningú utilitze perque el del consorci bonifique individualment si s’utilitza el seu.

3.-Per què el consorci ha plantejat la bonificació tant individual, com a l’ajuntament per primera vegada, reclamació que l’ajuntament porta molt de temps exigint, per tant entenem que hem de treballar en una proposta de bonificacio que siga interessant x sagunt i que es mantinga en el temps, formant part dels estudis de costos i els pressupostos, per fomentar la recollida selectiva.

Es necessari que l’ajuntament es “cobrisca les esquenes” judicialment, per això no hem votat en contra, però és igual de necessari que s’acosten postures i es negocie, pq de no fer-ho, qui surt perjudicat és el ciutadà, que paga més i la millora en la recollida selectiva, que amb aquesta situació tan desordenada que es pot produir, queda totalment desincentivada, cosa que ens preocupa molt, perque això és el que Compromís no consentirà”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *