#quenoetfurtenelsol #CongresTransparent

Estimat ciutadà, estimada ciutadana:

Com segurament recordaràs, el passat 12 de setembre EQUO, COMPROMÍS i Agora Voting van posar en marxa la primera iniciativa de democràcia directa al Congrés dels Diputats. Tu vares decidir amb el teu vot el que volies que el diputat de Compromís-EQUO, Joan Baldoví, votara en el Congrés respecte a la Llei de Transparència.
Ara volem repetir l’experiència amb un altre tema fonamental: el mercat elèctric. Aquest dijous 31 d’octubre es discuteix al Congrés les esmenes a la totalitat sobre el projecte de Llei del Sector Elèctric (LSE).

Volem que sigues tu, novament, qui decidisca el vot de Joan Baldoví sobre aquest assumpte tan vital per a la nostra economia, les persones i el planeta. Creiem que amb xicotets gestos com aquest estem donant importants passos cap a una democràcia més participativa, en la qual no ens limitem a votar cada quatre anys, així com també divulguem i coneixem millor com funciona el mercat elèctric.

Aquesta vegada, a EQUO, COMPROMÍS i Agora Voting, se’ns ha sumat la Plataforma per un Nou Model Energètic. A més a més, el sistema de votació ha estat millorat pel que fa a la seua usabilitat i seguretat: ara el vot és xifrat i el recompte serà verificable.

En aquesta web https://congrestransparent.com trobaràs informació sobre la Llei que es discutirà dijous 31 d’octubre en el Congrés dels Diputats i podràs decidir el sentit del vot de Baldoví a través de quatre preguntes. Tens fins a les 23.59 hores de dimecres 30 per a fer-ho. No deixes de participar. Anem a demostrar que és possible fer les coses d’una altra manera i que la ciutadania vol participar de la presa de decisions.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *