BLOC-Compromís es compromet a portar a terme totes les accions necessàries per a defensar el manteniment del Malecón de Menera dins del domini públic.

Quico Fernández: “Em fa la impressió que Castelló sap molt més del que diu sobre les intencions de Costes. I a nosaltres este tema ens resulta extremadament preocupant per les conseqüències nefastes que podria tindre per als ciutadans.

Ahir, després del Ple, l’alcalde ens va convocar a Junta de Portaveus per informar-nos de l’actuació de Costes al Malecon. Aparentment, només es tracta de delimitar la parcel.la privada de Prosagunsa, però les formes i les presses ens porten a sospitar que s’està plantejant una modificació de la línia que marca el domini públic, i que hi ha la intenció de deixar fora el Malecon.

En una administració tan polititzada com la nostra, a ningú se li escapa el control de PP en la demarcació de Costes, i tampoc se’ns pot passar per alt les declaracions d’intencions dels responsables ministerials en el sentit de canviar els criteris de l’anterior administració, molt més restrictiva. Per això no és creïble que Castelló no estiga assabentat de com es pensa modificar la línia la nostra ciutat, i més tenint en compte que hi ha una demanda d’expropiació de 100 milions d’euros que en gran mesura depèn d’una decisió d’una administració controlada pel seu partit.

Des de Bloc-Compromís estem analitzant el tema per tal d’al·legar en cas que es concrete la modificació. Seria sorprenent que en la costa nord del nostre terme municipal el domini públic s’haja ampliat i justament en este sector, on tants interessos estan en joc, es puga reduir. Entenem que hi ha sentències que ens poden ajudar a defensar el manteniment de la línia, perquè esperem que els mateixos criteris que han servit en uns trams de costa siguen vàlids en altres. De fet l’ampliació de la línia al nord ha deixat propietats privades dins del domini.

Quico Fernández: “No em vull avançar als esdeveniments, però veig coses que no m’agraden. Estan en joc molts interessos i espere que el govern municipal treballe a fons per preservar l’interès general. Jo he demanat a Castelló que dedique tots els recursos tècnics i jurídics a este cas, perquè és vital per al nostre futur. I perquè és més que evident que haver d’expropiar estos terrenys seria una injustícia i una immoralitat, i si la línia es modifica, al final seran els ciutadans els que pagaran el despropòsit.

Arxivat en: Local, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *