BLOC-Compromís anima els ciutadans a secundar la vaga general

Quico Fernández:Sobren motius per fer la vaga i per a exigir al PP que canvie 180 graus la seua política de destrucció de l’estat de benestar

Des de Compromís de Sagunt fem una crida a participar en la convocatòria de vaga general el 14 de novembre.

Compartim les raons que justifiquen la vaga i que no són unes altres que les que cada dia combatem des de les nostres responsabilitats polítiques a nivell local, nacional i estatal. Els nostres regidors i diputats a les Corts i al Congrés treballem per combatre les polítiques ultraliberals del PP.

Les mesures del PP estan provocant una autèntic drama humà que es concreta en l’augment descontrolat de l’ocupació i en l’exclusió social d’un ampli sector dels ciutadans.

La reforma laboral, els retalls en educació, sanitat i serveis socials, les privatitzacions indiscriminades, els augments dels impostos a tots els nivells, els desnonaments, etc. estan portant-nos a la ruïna.

Les polítiques del PP només atenen a les directrius de Merkel i als interessos dels bancs, i no serveixen per salvar les persones d’esta estafa que alguns anomenen crisi. A més estan en total contradicció amb el programa que presentaren en les últimes eleccions.

És més, el resultat desastrós de les mesures adoptades és la demostració més clara de la seua ineficàcia. Cada mesura aplicada provoca més atur i més pobresa.

Els culpables de la crisi són els que s’estan beneficiant i som els ciutadans els que hem de pagar un deute il·legítim i immoral per assegurar els beneficis dels mateixos irresponsables que continuen ocupant lloc de direcció política o financera.

Per altra banda continuen sense depurar-se els casos de corrupciómalbaratament de recursos públics que han agreujat la crisi, especialment al País Valencià, i per tant els que prenen les decisions no estan legitimats. Han de demanar perdó i convocar eleccions.

Cal demostrar el dia 14 que la pràctica totalitat de la societat rebutja les polítiques de la dreta ultramontana de Rajoy, de Fabra i de Castelló.

Quico Fernández: “De matí a Sagunt i per la vesprada a València. El dia 14 cal una resposta contundent a l’agressió del PP. Són molts anys de lluita, les energies i el patiment de moltes generacions per aconseguir els drets que fins ara hem disfrutat, per permetre que ara, la dreta de sempre ens trasllade a èpoques feliçment superades.

Font imatge MANUAL VAGA GENERAL http://www.intersindical.org/images/imatges_stepv/noticies/vaga_14-N/icones_vaga/manual_vaga.pdf

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, Economia i Ocupació, General, Joventut, Local, Moviments Socials, Nacional, Opinió, Participació, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *