Vicent Andrés Estellés

L’Associació Cultural Espai Bloc ha organitzat per a hui, 21 de de setembre un homenatge al cèlebre poeta valencià Vicent Andrés Estellés consistent en la lectura dels seus poemes en la qual participarà el cantautor Andreu Valor.

L’acte arrencarà a les vuit de la vesprada, i l’associació depenent del Bloc Nacionalista Valencià aprofitarà per celebrar un sopar de pa i porta. A l’acte també participarà el cantautor Andreu Valor, presentant el seu disc A l’ombra de l’obscuritat.

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 4 de setembre de 1924 – València, 27 de març de 1993) era un periodista, escriptor i, potser, el més important poeta valencià del segle XX i dels més reconeguts en la seua llengua. Considerat el principal renovador de la poesia valenciana contemporània, d’ell s’ha dit que és el millor poeta valencià des de l’època d’Ausiàs March i Joan Roís de Corella.

Arxivat en: Cultura i Educació, Local, Participació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *